F.A.M.E.

Business Programma

F.A.M.E.®

Het Business, Marketing & Mindset Programma voor online ondernemers die met een liefdevolle marketing en sales strategie willen doorgroeien naar een consistente jaaromzet van 6 cijfers.

Zonder afhankelijk te zijn van manipulatieve technieken

Startdata:
18 januari 2021
6 september 2021

Het eindeloze hamsterwiel…

Wat ik veel zie bij de ondernemers die bij mij komen is dat ze enorm stoeien met hun bedrijf.

Te weinig klanten, of de klanten zijn eigenlijk geen goede match, kosten veel energie en tijd en de resultaten blijven uit. Of nog erger, je geeft toch nog maar wat korting in de hoop dat iemand klant wordt zodat er weer wat geld is.

Het is supervermoeiend en vraagt ontzettend veel energie van je. Je probeert van alles uit om meer klanten te krijgen voor een goede prijs, maar niks werkt….

Misschien blijf je maar random producten maken omdat er NU omzet moet komen, maar je realiseert je niet dat je je lange termijn succes hiermee saboteert. Laat staan dat je publiek nog snapt wat je aan het doen bent….

Of je bent alleen maar heel druk met de klanten die je wel hebt waardoor je helemaal geen tijd hebt om aan je marketing en sales te werken. En dat hamsterwiel draait maar door…. want je durft geen klanten los te laten, maar ook niet je prijzen te verhogen…

Je hebt geen idee wat je nu eigenlijk op social media aan het doen bent. Je probeert wat inspiratie-spaghetti uit (waarbij je vooral een halve dag in Canva hebt gezeten om het perfecte plaatje te maken waar jouw quotes zo leuk in passen….), niemand koopt.

En omdat je je al overspoeld voelde met alle taken op je bordje en je daarvan niks kunt uitbesteden omdat er geen cashflow is, lijk je te zijn beland in een eindeloos hamsterwiel. Te weinig klanten, slechte kwaliteit klanten of klanten die te weinig betalen, geen resultaten, continue stress om geld…… Aaargggghhh….

En af en toe komt dat stemmetje om de hoek kijken… wat nou als ik uitval… wat nou als ik een maand niet kan werken? Hoe ga ik dan voor de kinderen zorgen? Hoe ga ik dan het huis betalen….  …. maar niet te lang over nadenken denk je dan…. 🙈

Maar dit heeft wél effect op je, dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Het ‘niet weten’ en de onzekerheid zijn killing….

Weet dat dit écht anders kan!

Het is niet nodig om je een slaaf in je eigen bedrijf te voelen.

Je kunt rust creëren door het versimpelen van je business en niet meer 1:1 alles custom voor jouw klanten te doen.

En met liefdevolle en strategische marketing fijne fans aan te trekken die echt resoneren met jou en waarbij je je volledig jezelf voelt en mag laten zien. Zodat jij alleen nog maar de leukste mensen aantrekt die jij op de allerbeste manier kunt helpen.

“Never overlook the power of simplicity” – Robin S. Sharma

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je een bruisende online business hebt met fans voor het leven.

Een bedrijf waarmee je ‘beroemd’ bent in je niche en altijd een toffe klanten hebt waarmee je je sterk verbonden voelt.

Klanten die gecommitteerd zijn aan hun groei en graag voor de lange termijn met je willen samenwerken.

Omdat je écht connectie met mensen maakt en ze zo fan van je worden dat ze jouw klant willen worden nog voordat je om de verkoop hebt gevraagd.

Dat is wat fijne en liefdevolle marketing doet. Je hoeft niet langer te verkopen, maar het verkoopt zichzelf.

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je een fijne cashflow hebt waardoor je gemakkelijker dingen kunt uitbesteden die niet in jouw ‘zone of genius’ liggen. Je zelf kunt bepalen wat je wilt doen elke dag, met wie je dt doet en wanneer je dat doen. Dat je gaat staan voor jouw standaard en je juist daardoor fijne relaties krijgt met de mensen om je heen hebt en écht impact gaat maken!

En wat zou het voor je bedrijf betekenen als je mij als mentor aan je zijde hebt?

Geen losse informatie meer, geen online trainingen zonder begeleiding meer, maar echte transformatie zodat jij de versnelling gaat krijgen in je bedrijf en je focus komt te liggen op het realiseren van jouw grotere toekomst.

Dat jouw positionering superscherp is, het aanbod perfect past, dat je magnetiserende content weet te maken en distribueren, jouw fanbase gaat groeien en authentiek en liefdevol nieuwe klanten gaat krijgen. 

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it.

Because what the world needs is people who have come alive.”

Hi! Ik ben Kirsten Boersma en ondernemer sinds 2005. Met 15 jaar ervaring in de muziekindustrie en 8 jaar als online marketeer voor coaches/trainers en serviceproviders weet ik als geen ander wat er voor nodig is om beroemd te worden in je niche. Sterker nog, wij kunnen als ondernemers ontzettend veel leren van de pure muzikanten die hun X-factor laten zien en als vanzelf nieuwe fans krijgen.

Zo zou ondernemen ook moeten zijn: moeiteloos fans krijgen en verkopen.

Zonder dat we gebruik hoeven te maken van trucs om mensen over te halen klant bij ons te worden.

Ik wil dat ondernemers vanuit liefde gaan ondernemen. Dat het online merk net zo mooi en krachtig wordt als dat ze zelf in het echte leven ook zijn. De échte connectie maken en flow ervaren.

Dat is precies waarom ik mijn F.A.M.E.® programma ontwikkeld heb.

F.A.M.E.®

Hét Business, Marketing & Mindset Programma voor high-value online ondernemers die, door het inzetten van online marketing die vanuit liefde gedreven is, willen bouwen aan een duurzaam bedrijf wat fans voor het leven heeft en een fijne winst maakt.

F.A.M.E® staat voor:

Fans = Aantrekkingskracht + Multi-channel + Engagement

Aantrekkingskracht
Creëer aantrekkingskracht door een unieke positionering waarbij jou klant zich 100% thuis voelt door relevante content te maken, jouw X-factor te integreren en jouw unieke proces te laten zien. Krijg fans die jou gaan zien als dé expert die ze nodig hebben.

Multi-channel
Door super zichtbaar te zijn op de kanalen waar jouw fans zijn word jij snel de grote vis in de kleine vijver en blijf je top of mind zodat je een constante stroom van klanten krijgt. Hiervoor is het helemaal niet nodig om een groot publiek te hebben.

Engagement
Bouw aan échte connectie en krijg betrokken fans die jou met liefde volgen. En die zodra ze klant worden échte ambassadeurs worden.

Door deze 3 elementen te implementeren in je bedrijf word je als dé expert gezien en mag jij beroemd worden in je niche zodat jij vrijheid en impact kunt ervaren. Op een authentieke manier die helemaal bij jou past.

 

VRAAG GESPREK AAN

Hoe ziet het programma eruit?

In 16 weken gaan we de basis leggen voor jouw future-proof bedrijf. Door het implementeren van een systeem waarbij je zowel organisch als automatisch kwalitatieve fans binnen krijgt die klant willen worden.

Een systeem wat helemaal voldoet aan de wensen voor jouw bedrijf, levenstijl en doelen die je hebt.

F.A.M.E.® bestaat uit:

The Backstage
Het online trainingsgedeelte waarin ik je meeneem in mijn F.A.M.E.® methode.

F.A.M.E.® is een programma van actie en praktische frameworks. Deze worden online beschikbaar gesteld in 8 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om een bedrijf te groeien naar 6 cijfers.

The Mastermind
Live Mastermind Dag

The Producer aka Kirsten 🙂
Zie mij als de producer van jouw album. Ik kan je als mentor begeleiden in het proces, de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen.

Je elke week inschrijven op één van de groepcoachingcalls van max 1,5 uur.

En daarnaast heb ik een privé communicatiekanaal met je in de community.
Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom begeleid ik mijn klanten persoonlijk en intensief zodat je krijgt wat je écht nodig hebt voor jouw specifieke situatie.

The Greenroom
Een community met de ondernemers in F.A.M.E. om te kunnen connecten, elkaar te ondersteunen en inspiratie op te doen.

The Backstage bestaat uit 8 modules:

Start
Creëer een solide mindset zodat jij vanuit expansie en overvloed met je business kunt groeien.

1. Positionering
Het meest belangrijke onderdeel van je business is helderheid krijgen over wie je wilt bedienen maar bovenal ook hoe je die ideale klanten kunt bereiken. Je gaat aan de slag met het finetunen en super helder krijgen van je ideale klant, jouw X-factor en je leert een krachtige oneliner te formuleren, waardoor fans weten dat ze bij jou moeten zijn.

2. Community
Een bedrijf is niks zonder fans, dus tijd om jouw fanbubbels te gaan vergroten. In deze module richten we ons specifiek op het krijgen van meer fans op social media en hoe je daarin oa slim gebruik kunt maken van een Facebookgroep.

3. Aanbod
De meeste ondernemers hebben geen idee hoe ze een aanbod neer kunnen zetten wat een duurzaam bedrijf mogelijk maakt en niet meer gericht is op de korte termijn. Dit betekent ook dat dit een schaalbaar aanbod moet zijn. Hoe kun je dit nu voor elkaar krijgen als coach/consultant? En hoe zorg je ervoor dat het onweerstaanbaar is en voor mega resultaten zorgt bij jouw klanten zodat ze ambassadeurs worden? Dat vindt allemaal plaats in deze module waarin je jouw aanbod gaat bepalen/fine-tunen.

4. Sales
Nu je precies helder met wie je wilt werken wat je aanbiedt wordt het tijd voor een krachtig salesproces waarin je leert hoe je jouw aanbod zo kunt aanbieden zodat het als de meest logische stap voelt voor jouw fans. Je leert hoe je mensen kunt filteren en alleen met de leukste klanten in gesprek komt!

5. Content creatie
Leer hoe je magnetiserende content maakt die resoneert met jouw fans. Je krijgt toegang tot mijn 7 essentiële contentformats voor échte connectie. Want verkopen begint tenslotte bij connectie maken en daarvoor is het key om relevante content te maken. En als kers op de taart leer je ook nog exact hoe je live trainingen kunt geven op social media waar klanten uit voortkomen.

6. Content distributie
Content is misschien king, maar distributie is queen! Hoe vaak moet je nou precies posten? Hoe zorg je ervoor dat je top of mind blijft bij mensen zonder dat het opdringerig voelt? Daarvoor is het essentieel om te weten wat de ratio van je content moet zijn. En daarnaast is het belangrijk om te gaan meten wat werkt. in deze module maak je jouw 90 day game plan voor je content.

7. E-mailmarketing
E-mail is nog steeds één van de belangrijkste kanalen voor marketing. Daarom kan deze module dan ook niet ontbreken. Van een weggever tot een automatische funnel van e-mails. Je leert alles over hoe je met jouw weggever precies de juiste fans gaat aantrekken en hoe je super relevant voor ze wordt in de e-mails die volgen.

8. Facebook advertenties
Nu je precies helder met wie je wilt werken, wat je aanbiedt, hoe je resonerende content maakt en de eerste sales druppelen al binnen wordt het tijd om er versterking bij te halen. Advertenties! In deze module leer je hoe je nieuwe fans kunt aantrekken, hoe je bij je huidige fans geautomatiseerd top of mind blijft en hoe je warme fans kunt uitnodigen naar je aanbod. Versterk dat wat werkt!

BONUS 1

Krijg na inschrijving al direct toegang tot mijn MindShift®: Wealth Edition Training

BONUS 2

De eerste 3 deelnemers gaan samen met mij een exclusieve live Mastermind doen bij mij thuis

Mastermind sfeerimpressie

Wat je krijgt:

Online training - In eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepcoaching

Werkboeken en opdrachten voor dagelijks succes

Privé community voor dagelijkse support

Live Mastermind dag

Max. 20 ondernemers voor persoonlijke support

Voor wie?

F.A.M.E.® is ideaal voor trainer/coaches, consultants of serviceproviders die als persoonlijk merk willen groeien en:

 

1. hun aanbod willen herpositioneren zodat deze schaalbaar wordt.

2. hun bedrijf willen groeien naar een jaaromzet van 6 cijfers

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?
Wacht dan niet langer!

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met mijn F.A.M.E.® Methode kan helpen.

VRAAG GESPREK AAN

Wat klanten over FAME zeggen:

Wil jij weten of F.A.M.E.® voor jouw business de juiste stap is? 

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en F.A.M.E.® jouw bedrijf in 16 weken een boost kan geven.

VRAAG GESPREK AAN

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

alles in handen om een future-proof business te creëren die jouw leven ondersteunt zoals jij dat wilt

een marketingsysteem waarmee je de fijnste fans aantrekt en klanten voor het leven krijgt

een expertstatus en blijf jij altijd top of mind om je connectie met je fans te versterken

Yolanda Kuin - Financieel Business Coach

“Ik zat nog niet zo lang in Kirsten’s bubbel, maar het gaf direct een goed en vertrouwd gevoel en zonder twijfel ben ik in F.A.M.E.® ingestapt. Ik dacht Als Kirsten haar marketingstrategie mij dit vertrouwde gevoel geeft, dan leer ik dit graag van haar.

Het heeft me ontzettend veel gebracht. Het is een hele andere kijk op marketing dan die ik normaliter langs zien komen. In het begin ging ik met mijn programma aan de slag op een manier hoe ik dat bij andere businesscoaches zag. Gaandeweg kom je steeds dichter bij jezelf, wat wil ik nu echt? En zo leidt het proces je tot jouw eigen unieke programma, geen kopie van een ander.

Door de manier hoe het is opgezet (met tools zoals slack/zoom voor persoonlijke coaching) lijkt het of je continu in contact staat met Kirsten en de groep. Je staat niet alleen, maar bouwt samen aan je droom.

Ik heb heel veel nieuwe contacten gelegd met waardevolle mensen, die mij zeker weer verder kunnen helpen met het bouwen van een mooie business. Daarnaast krijg ik nu terug dat ik vertrouwen uitstraal met de content die ik deel. Dit vind ik zeer waardevol, want ik heb er een hekel aan om als een commercieel persoon over te komen.

F.A.M.E.® heeft voor mij echt de transformatie van boekhouder naar coach mogelijk gemaakt en van niet zichtbaar naar dagelijks zichtbaar op Social Media. Ik was voorheen sporadisch te zien op SM, maar nu is dat 100% anders. De reacties zijn super leuk en mensen beginnen me anders te benaderen. Ik bouw aan een mooi stevig fundament waar ik verder op kan bouwen.

Daarnaast krijgt mijn eigen persoonlijke ontwikkeling een boost. Ik leer zoveel meer dan alleen marketing. Door de waan van de dag (kinderen/bedrijf) is dit stil blijven staan, nu voel ik dat alles begint te stromen. Dit heeft een positieve weerslag op mijn omgeving, ik begin anders in het leven te staan.

Ik zou F.A.M.E.® zeker aanraden aan andere kennisondernemers, sterker nog dat heb ik ook al gedaan ;-). De versnelling die het je geeft om van een idee, een echt programma te bouwen is enorm. En tegelijkertijd bouw je direct fans op. Je zet stappen die je anders niet zelf had kunnen bedenken of niet had durven zetten.

Voor mij heeft de term “Marketing vanuit liefde” nu echt betekenis gekregen. Ik begreep deze hele zin niet toen ik aan F.A.M.E.® begon. Nu begrijp ik waar het voor staat en heb bewondering voor hoe Kirsten in het leven staat. Dit is waarschijnlijk iets waar ik zelf al lang naar op zoek was, maar wat nog niet op mijn pad was gekomen…”

“Our intention creates our reality.”

Wij hebben als ondernemers de kracht en creativiteit om van de wereld een mooiere plek te maken. Vertrouw op je creatiekracht en vertrouw op het proces.

You got this!

Liefs,
Kirsten

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services