fbpx

F.A.M.E.

Business Programma

F.A.M.E.®

Het Business, Marketing & Mindset Programma voor ondernemers die van 5 cijfers naar 6 cijfers willen groeien.

Creëer een concessie-vrij leven
en business waarin je teringveel fun hebt terwijl je van betekenis mag zijn voor anderen.

Start: 6 september 2021

VRAAG EEN GESPREK AAN

Het eindeloze hamsterwiel…

Wat ik veel zie bij de ondernemers die bij mij komen is dat ze enorm stoeien met hun bedrijf. Ze draaien al omzet, maar eigenlijk hebben ze niet het bedrijf gebouwd wat ze écht zouden willen. Een bedrijf wat op alle fronten voldoet aan het ideale plaatje wat ze voor ogen hadden toen ze ooit begonnen als ondernemer

Jij voelt vast aan alles dat je er nog niet uithaalt wat erin zit.

Het kan zijn dat je heel hard werkt en totaal geen tijd meer hebt voor alle andere leuke dingen in het leven. Maar het kan ook zijn dat je niet goed durft te groeien omdat je keuzes moeten maken die spannend zijn en van je vragen om leiderschap te tonen.

Helemaal als je alleen maar heel druk bent met de klanten die je wel hebt waardoor je helemaal geen tijd hebt om aan je marketing en sales te werken. En dat hamsterwiel draait maar door…. want je durft geen klanten los te laten, maar ook niet je prijzen te verhogen…

En misschien dat je als je zelfs overspoelt voelt met alle taken op je bordje en je daarvan niks kunt uitbesteden omdat er geen cashflow is,

Hierdoor lijk je te zijn beland in een eindeloos hamsterwiel. Te weinig klanten, slechte kwaliteit klanten of klanten die te weinig betalen.

Of wel genoeg klanten maar geen mogelijkheden zien om door te kunnen groeien? Hoe is het in hemelsnaam mogelijk om die tonnen per jaar te bereiken?

En af en toe komt dat stemmetje om de hoek kijken… wat nou als ik uitval… wat nou als ik een maand niet kan werken? Hoe ga ik dan voor de kinderen zorgen? Hoe ga ik dan het huis betalen….  …. maar niet te lang over nadenken denk je dan…. 🙈

Maar dit heeft wél effect op je, dit zorgt onbewust voor enorm veel stress op je lichaam en geest. Het ‘niet weten’ en de onzekerheid zijn killing….

Weet dat dit écht anders kan!

Het is niet nodig om je een slaaf in je eigen bedrijf te voelen.

Je kunt rust creëren door het versimpelen van je business en de plafonds in jezelf en je mindset te doorbreken.

Als jij weet en voelt dat het anders moet kunnen dan en je weet waar je naartoe wilt groeien dan zit je op de juiste plek!

“Never overlook the power of simplicity” – Robin S. Sharma

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als je een business hebt waarin je onwijs veel impact maakt op je fans en klanten voor het leven krijgt terwijl je zelf ook jouw meest ultieme leven leidt?

Jij wil werken met klanten die gecommitteerd zijn aan hun groei en graag voor de lange termijn met je willen samenwerken.

Omdat je écht connectie met mensen maakt en ze zo fan van je worden dat ze jouw klant willen worden nog voordat je om de verkoop hebt gevraagd.

Dat is wat fijne en liefdevolle strategie doet. Je hoeft niet langer te verkopen, maar het verkoopt zichzelf.

Wat als je een stappenplan zou hebben om daar te komen?

Zodat je een fijne cashflow hebt waardoor je gemakkelijker dingen kunt uitbesteden die niet in jouw ‘zone of genius’ liggen. Dat je gewoon met gemak een buffer van 3 maanden kunt opbouwen zodat geldstress niet aan de orde is en je vanuit overvloed kunt ondernemen?

Dat je zelf kunt bepalen wat je wilt doen elke dag, met wie je dat doet en wanneer je dat doen. Dat je gaat staan voor JOUW standaarden en je juist daardoor fijne relaties krijgt met de mensen om je heen hebt en écht impact gaat maken! 

En wat zou het voor je bedrijf betekenen als je mij als mentor aan je zijde hebt?

Geen losse informatie meer, geen online trainingen zonder begeleiding meer, maar échte transformatie zodat jij de versnelling gaat krijgen in je bedrijf en je focus komt te liggen op het realiseren van jouw ideale leven.

Weet dat dit mogelijk is.

Keer op keer zie ik de transformaties bij mijn klanten ontstaan. Op het moment dat ze echt gaan kiezen voor zichzelf en wat zij willen betekenen hier op aarde. Dat ze hun zielsmissies gaan leven en de energie shift ontstaat. En dat ze de skills leren en het leiderschap pakken om een ultieme business te bouwen, simpelweg omdat het zo ontzettend goed vervullend voelt!

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it.

Because what the world needs is people who have come alive.”

Hi! Ik ben Kirsten Boersma en ondernemer sinds 2005.

Ik sta voor:

Liefdevolle marketing & sales
Duurzame businessgroei
Concessie-vrij leven
Krachtige groei mindset

Ik heb in middels 80+ ondernemers geholpen in mijn F.A.M.E.® trajecten.

En ben daarnaast muzikant bij Mercy John

De wereld heeft impact makers nodig die opstaan en 100% hun purpose gaan leven om zo anderen te inspireren en bewegen op hun pad naar een wereld in verbinding met elkaar.

Ik wil dat ondernemers vanuit liefde gaan ondernemen. Dat het online merk net zo mooi en krachtig wordt als dat ze zelf in het echte leven ook zijn. De échte connectie maken en flow ervaren. en vanuit een leven voor zichzelf en anderen creëren waar ze tros op zijn.

Dat is precies waarom ik mijn F.A.M.E.® programma ontwikkeld heb.

F.A.M.E.®

Hét Business, Marketing & Mindset Programma voor ondernemers die van 5 naar 6 cijfers per jaar willen groeien, waarvan minstens 50% winst, meer dan €3000 netto salaris willen kunnen uitbetalen terwijl ze teringveel fun hebben en van betekenis zijn voor anderen

Geen concessies meer, maar groei op alle vlakken.

F.A.M.E.® staat voor:

Fans = Aantrekkingskracht + Multi-channel + Engagement

Aantrekkingskracht
Creëer aantrekkingskracht door een unieke positionering waarbij jou klant zich 100% thuis voelt door relevante content te maken, jouw X-factor te integreren en jouw unieke proces te laten zien. Krijg fans die jou gaan zien als dé expert die ze nodig hebben.

Multi-channel
Door super zichtbaar te zijn op de kanalen waar jouw fans zijn word jij snel de grote vis in de kleine vijver en blijf je top of mind zodat je een constante stroom van klanten krijgt. Hiervoor is het helemaal niet nodig om een groot publiek te hebben.

Engagement
Bouw aan échte connectie en krijg betrokken fans die jou met liefde volgen. En die zodra ze klant worden échte ambassadeurs worden.

Door deze 3 elementen te implementeren in je bedrijf word je mega relevant voor de juiste mensen, blijf je top of mind en is een verdubbeling van omzet en winst het logische gevolg.


Ik kom graag met je in gesprek om te kijken óf en hoe ik je hierbij kan helpen net als de 80+ ondernemers die je zijn voorgegaan in F.A.M.E.®

VRAAG EEN GESPREK AAN

Hoe ziet het programma eruit?

In 12 weken gaan we het fundament leggen voor jouw future-proof bedrijf. En dat is het bedrijf en jouw leven wat JIJ voor ogen hebt.

Dus misschien is opschalen niet jouw wens, maar wil je wel meer winst behouden en jezelf meer salaris kunnen uitbetalen.

We kijken samen naar wat jij nodig hebt om jouw ultieme leven vorm te kunnen geven.

Dit is geen one-size-fits-all programma. Je wordt 1:1 geholpen ook al zitten we in een groep.

F.A.M.E.® bestaat uit:

The Backstage
Het online trainingsgedeelte waarin een bibliotheek van praktische frameworks, journaling training, (money) mindset training en nog veel meer.

Deze worden online beschikbaar gesteld in 12 modules. Dit zijn alle stappen die je nodig hebt om een bedrijf te groeien naar 6 cijfers.

The Mastermind
Live Mastermind dag waarin we de kracht van de groep gaan gebruiken om te brainstormen voor ieders bedrijf.

The Producer aka Kirsten 🙂
Zie mij als de producer van jouw album. Ik kan je als mentor begeleiden in het proces, de juiste handvatten geven en het beste in je naar boven halen.

Er is elke week een groepcoachingcall van max 1,5 uur waarin iedereen aan bod komt.

En daarnaast heb ik een privé communicatiekanaal met je in de community.
Geen enkel bedrijf is hetzelfde. Daarom begeleid ik mijn klanten persoonlijk en intensief zodat je krijgt wat je écht nodig hebt voor jouw specifieke situatie.

The Greenroom
Een community met de ondernemers in F.A.M.E.® om te kunnen connecten, elkaar te ondersteunen en inspiratie op te doen.

The Backstage bestaat uit 12 modules:

1. Alignment
Als je niet in alignment bent met wat je aan het neerzetten bent zal alles om je heen langzaam afbrokkelen. Je energie, je wilskracht, je levensgeluk en je verbinding met de wereld om je heen. Je merkt het aan de kleine dingen, zoals geen inspiratie hebben voor je marketing. Of minder zin hebben om te werken. Iets minder positief in het leven te staan ook naar je naasten. Misschien begint het zelfs tegen te staan om je klanten te helpen. En bovenal zul je het gaan merken in de uitblijvende of afnemende winst.

Dus eerst starten met in alignment komen!

2. Positionering
Het meest belangrijke onderdeel van je business is helderheid krijgen over wie je wilt bedienen maar bovenal ook hoe je die ideale klanten kunt bereiken. Je gaat aan de slag met het finetunen en super helder krijgen van je ideale klant, jouw X-factor en je leert een krachtige oneliner te formuleren, waardoor fans weten dat ze bij jou moeten zijn.

3. Aanbod
De meeste ondernemers hebben geen idee hoe ze een aanbod neer kunnen zetten wat een duurzaam bedrijf mogelijk maakt en niet meer gericht is op de korte termijn. Dit betekent ook dat dit een schaalbaar aanbod moet zijn. Hoe kun je dit nu voor elkaar krijgen als coach/consultant? En hoe zorg je ervoor dat het onweerstaanbaar is en voor mega resultaten zorgt bij jouw klanten zodat ze ambassadeurs worden? Dat vindt allemaal plaats in deze module waarin je jouw aanbod gaat bepalen/fine-tunen.

4. Sales
Nu je precies helder met wie je wilt werken wat je aanbiedt wordt het tijd voor een krachtig salesproces waarin je leert hoe je jouw aanbod zo kunt positioneren zodat het als de meest logische stap voelt voor jouw fans.

5. Klantsucces
Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw klanten voelen dat ze binnen no-time al resultaten halen? Klantsucces zorgt voor langere samenwerkingen en krachtige testimonials om een duurzame business te bouwen.

6. Content/Distributie
Leer hoe je magnetiserende content maakt die resoneert met jouw fans. Je krijgt toegang tot mijn 7 essentiële contentformats voor échte connectie. Want verkopen begint tenslotte bij connectie maken en daarvoor is het key om relevante content te maken. En als kers op de taart leer je ook nog exact hoe je live trainingen kunt geven op social media waar klanten uit voortkomen. En content is misschien king, maar distributie is queen! Hoe vaak moet je nou precies posten? Hoe zorg je ervoor dat je top of mind blijft bij mensen zonder dat het opdringerig voelt?

7. Gameplan
Hoe kun je jouw 90 dagen gameplan maken? Wat zijn verschillende lanceringstrategieën? Welke 3 valuta in je business kun je je focus op leggen? En bovenal, hoe kun je je business slim meten en sturen?

8. E-mailmarketing
E-mail is nog steeds één van de belangrijkste kanalen voor marketing. Daarom kan deze module dan ook niet ontbreken. Van een weggever tot een automatische funnel van e-mails. Je leert alles over hoe je met jouw weggever precies de juiste fans gaat aantrekken en hoe je super relevant voor ze wordt in de e-mails die volgen.

9. Facebook advertenties
Nu je precies helder met wie je wilt werken, wat je aanbiedt, hoe je resonerende content maakt en de eerste sales druppelen al binnen wordt het tijd om er versterking bij te halen. Advertenties! In deze module leer je hoe je nieuwe fans kunt aantrekken, hoe je bij je huidige fans geautomatiseerd top of mind blijft en hoe je warme fans kunt uitnodigen naar je aanbod. Versterk dat wat werkt!

10. Team
Als je op het punt staat om dingen uit te willen besteden hoe werkt dat dan? Waar moet je op letten? Hoe kun je makkelijk en snel goeie teamleden vinden en ze efficiënt inwerken zonder dat je daarna nog steeds alles zelf moet oppakken en controleren? Daar krijg je alle tools voor in handen.

11. Financiën
Krijg grip op je financiën. Hoe graag we dit onderdeel ook willen negeren, je gaat je zoveel relaxter voelen als je exact snapt wat er gebeurt. Met een paar simpele stappen kun je een systeem creëren wat je wekelijks overzicht geeft en waardoor je je nooit meer druk hoeft te maken over die belastingaanslag. Daarnaast is het goed om een plan te maken om vermogen op te bouwen.

12. Toolbox
Welke tools zijn slim en fijn om te gebruiken? Hoe kun je je business efficiënt en simpel runnen? Ik deel al mijn beste tips voor tools.

Extra
In deze bonus staan diverse specifieke groeistrategieën voor social media. Zoals het bouwen van een fanbase via een Facebookgroep. Of diverse manieren om Instagram in te zetten.

BONUS

Krijg na inschrijving al direct toegang tot mijn MindShift®: Geld Mindset Training & mijn Journal Magic training
Creëer meer overvloed en een ultiem leven!

Mastermind sfeerimpressie

Wat je krijgt:

Online training - In eigen tempo te volgen

Wekelijkse groepcoaching

Werkboeken en opdrachten voor dagelijks succes

Privé community voor dagelijkse support

Live Mastermind dag

Max. 8 ondernemers voor persoonlijke support

Voor wie?

F.A.M.E.® is ideaal voor trainer/coaches, consultants of serviceproviders die als persoonlijk merk willen groeien en:

 

1. hun aanbod willen herpositioneren zodat deze schaalbaar wordt.

2. hun bedrijf willen groeien naar een jaaromzet van 6 cijfers

 

Voel jij dat dit de juiste stap voor jou is?
Wacht dan niet langer!

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken óf en hoe ik je met mijn F.A.M.E.® Methode kan helpen.

VRAAG EEN GESPREK AAN

Ben je er al uit en weet je al dat dit is wat je nodig hebt? Stuur me dan een e-mail op kirsten@internetmarketingstudio.nl dan gaan we meteen je inschrijving in orde maken.

De investering in dit persoonlijke mentorshiptraject is: €5000 excl btw
(of 3 termijnen van €1750 excl btw)

Wat klanten over FAME zeggen:

Wil jij weten of F.A.M.E.® voor jouw business de juiste stap is? 

Meld je aan en we gaan in gesprek om te kijken of we een goede match zijn en F.A.M.E.® jouw bedrijf in 12 weken een boost kan geven.

VRAAG EEN GESPREK AAN

Ben je er al uit en weet je al dat dit is wat je nodig hebt? Stuur me dan een e-mail op kirsten@internetmarketingstudio.nl dan gaan we meteen je inschrijving in orde maken.

De investering in dit persoonlijke mentorshiptraject is: €5000 excl btw
(of 3 termijnen van €1750 excl btw)

Na het doorlopen van het programma heb jij:

 

alles in handen om concessie-vrije business en leven te hebben waarin je teringveel fun hebt terwijl je van betekenis mag zijn.

Een boost van 5 cijfers naar 6 cijfers per jaar.

je grootste bottlenecks getackeld die jouw groei tegenhielden.

Meer winst op alle vlakken in je leven.

Een salaris van meer dan €3000 netto.

Yolanda Kuin - Financieel Business Coach

“Ik zat nog niet zo lang in Kirsten’s bubbel, maar het gaf direct een goed en vertrouwd gevoel en zonder twijfel ben ik in F.A.M.E.® ingestapt. Ik dacht Als Kirsten haar marketingstrategie mij dit vertrouwde gevoel geeft, dan leer ik dit graag van haar.

Het heeft me ontzettend veel gebracht. Het is een hele andere kijk op marketing dan die ik normaliter langs zien komen. In het begin ging ik met mijn programma aan de slag op een manier hoe ik dat bij andere businesscoaches zag. Gaandeweg kom je steeds dichter bij jezelf, wat wil ik nu echt? En zo leidt het proces je tot jouw eigen unieke programma, geen kopie van een ander.

Door de manier hoe het is opgezet (met tools zoals slack/zoom voor persoonlijke coaching) lijkt het of je continu in contact staat met Kirsten en de groep. Je staat niet alleen, maar bouwt samen aan je droom.

Ik heb heel veel nieuwe contacten gelegd met waardevolle mensen, die mij zeker weer verder kunnen helpen met het bouwen van een mooie business. Daarnaast krijg ik nu terug dat ik vertrouwen uitstraal met de content die ik deel. Dit vind ik zeer waardevol, want ik heb er een hekel aan om als een commercieel persoon over te komen.

F.A.M.E.® heeft voor mij echt de transformatie van boekhouder naar coach mogelijk gemaakt en van niet zichtbaar naar dagelijks zichtbaar op Social Media. Ik was voorheen sporadisch te zien op SM, maar nu is dat 100% anders. De reacties zijn super leuk en mensen beginnen me anders te benaderen. Ik bouw aan een mooi stevig fundament waar ik verder op kan bouwen.

Daarnaast krijgt mijn eigen persoonlijke ontwikkeling een boost. Ik leer zoveel meer dan alleen marketing. Door de waan van de dag (kinderen/bedrijf) is dit stil blijven staan, nu voel ik dat alles begint te stromen. Dit heeft een positieve weerslag op mijn omgeving, ik begin anders in het leven te staan.

Ik zou F.A.M.E.® zeker aanraden aan andere kennisondernemers, sterker nog dat heb ik ook al gedaan ;-). De versnelling die het je geeft om van een idee, een echt programma te bouwen is enorm. En tegelijkertijd bouw je direct fans op. Je zet stappen die je anders niet zelf had kunnen bedenken of niet had durven zetten.

Voor mij heeft de term “Marketing vanuit liefde” nu echt betekenis gekregen. Ik begreep deze hele zin niet toen ik aan F.A.M.E.® begon. Nu begrijp ik waar het voor staat en heb bewondering voor hoe Kirsten in het leven staat. Dit is waarschijnlijk iets waar ik zelf al lang naar op zoek was, maar wat nog niet op mijn pad was gekomen…”

“Our intention creates our reality.”

Wij hebben als ondernemers de kracht en creativiteit om van de wereld een mooiere plek te maken. Vertrouw op je creatiekracht en vertrouw op het proces.

You got this!

Liefs,
Kirsten

Kies zelf jouw gebruikerservaring!

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.

Via onderstaande button kun je alle cookies in een keer accepteren, wel zo makkelijk!

Neem je liever zelf controle over jouw gebruikerservaring. Klik dan op "Instellingen" en wijzig de gegevens.

Privacy Settings saved!
Cookie-instellingen

Door het gebruik van cookies kunnen wij onze site beter later werken en jou relevante informatie over online marketing laten zien via video's en social media.


We gebruiken Manychat (chatbot) om te communiceren met onze klanten.

Deze website maakt gebruik van de software Wordpress. Wordpress plaatst cookies die noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren. Deze cookies kunnen daarom niet uitgeschakeld worden.
  • wordpres_gdpr_allow_service
  • wordpress-gdpr-cookies-allowed
  • wordpress_gdpr_cookies_declined

We gebruiken Woocommerce als webwinkelsoftware. Woocommerce plaatst alleen functionele cookies, zodat producten in de winkelwagen opgeslagen kunnen worden. Omdat deze cookies noodzakelijk zijn voor het functioneren van de website, kunnen deze cookies niet uitgeschakeld worden.
  • woocommerce_cart_hash
  • woocommerce_items_in_cart

Decline all Services
Accept all Services